tisdag 25 mars 2008

Uppföljning av Häxdansen

Jojo. Trots en hel del genanta team-andarepliker och övertydligt hokus pokus så var det riktigt trevligt när Bosjös damlag åkte på bortamatch. Även om den bästa spelaren hade stukat foten och magsjuka härjade i laget lyckades de vinna. Således hoppade spelarna runt i en peppring och tjoade "Party, party, party"... Kanske är det en del av Bosjöbornas häxförbannelse att de aldrig blir äldre än 14 år?

Detta party blir startskottet för den spirande romansen mellan Nadja och Li. Smidigt som det var delade de redan rum så efter shotsbrickan + närgången dans var det iget snack om saken.

Denna historien är tillräckligt spännande för att jag ska orka med alla dumma fotbolls- och häxfraser tio ggr om. Här måste jag lyfta på hatten för SVT drama, en så bra flatig scen har jag inte sett i svensk TV förut. Utvecklingen ska bli mycket spännande att se. När ska Nadjas man och hennes pappa ta en karlakarlskväll så våra kära tu kan ses igen? Och ska inte Li få ihop det med Ellen också, det är lika bra, mycket vill ha mer!

Inga kommentarer: